Datventures

Buitengewoon Avontuurlijk

De "BIG 5" van Datventures

1.Ben eerlijk.
2.Zorg voor goed overleg.
3.Heb wederzijds respect.
4.Maak heldere afspraken.
5.Samenwerkt altijd.

Onze locatie

Wij hebben een prima thuis locatie gevonden bij proefboerderijKarmijn in Heusden (gemeente Asten, Nrd-Br). Op deze mooie, bosrijke en inspirerende locatie zetten wij jullie graag letterlijk in beweging. Durven jullie het Datventure aan ?

Volg ons op facebook

Sfeerbeelden

Kinderfeesten

Ben je op zoek naar een leuk uitdagend en avontuurlijk kinderfeestje ? Klim, klauter in touwen en bomen. Ga samen het avontuur aan, beleef hoe ver je durft te gaan. Werk met elkaar samen en ga recht op jullie doel af. Met het blaaspijp schieten kom je erachter wie het best kan mikken. Beleef dat durven en doen leuk is. 

We maken er een leuke ochtend - middag - of avond van.... gedurende een 2 tot 2,5 uur ervaren de kids dat samenwerken loont. En dat dit past naast je eigen uitdagingen kiezen, het gaaf is om dit met je vriendjes en vriendinnetjes samen te beleven.

Een activiteit met een duidelijke kop en een staart. Zakje chips, kleine versnapering, ranja en natuurlijk een leuke verrassing voor de jarige job in de prijs inbegrepen. Dit maakt het feestje echt compleet.

kosten per persoon: 

  • 14.95 euro bij een minimaal aantal van 8 deelnemers.

Terug naar home


All rights reserved Datventures & Privacy Policy