Datventures

Buitengewoon Avontuurlijk

De "BIG 5" van Datventures

1.Ben eerlijk.
2.Zorg voor goed overleg.
3.Heb wederzijds respect.
4.Maak heldere afspraken.
5.Samenwerkt altijd.

Onze locatie

Wij hebben een prima thuis locatie gevonden bij proefboerderijKarmijn in Heusden (gemeente Asten, Nrd-Br). Op deze mooie, bosrijke en inspirerende locatie zetten wij jullie graag letterlijk in beweging. Durven jullie het Datventure aan ?

Volg ons op facebook

Sfeerbeelden

Teambuilding

Bij heldere afspraken en goed overleg kun je samen als één team functioneren. Door onze activiteiten zul je als team ervaren wat één met elkaar zijn betekent. Een hoge funfactor is hierbij de sleutel tot succes. Ervaar in een hoog tempo hoe jullie als team jullie eigen normen en waarden kunnen bepalen. Onze "BIG 5" staan hierbij telkens centraal. Durf jij je teamgenoten hierop aan te spreken ? Wij wel ! 

Tijdens deze No-Nonsense teamtraining bepaalt de "IK" in "WIJ" de kracht van het team! Om te komen tot een gemeenschappelijke besluitvorming is wederzijds respect en het geven van aandacht aan elkaar essentieel. Door die inzichten aan elkaar te verbinden wordt het eindresultaat versneld. Hoe kunnen jij en je team presteren in een TOP-prestatie cultuur? In onze teamtrainingen gaan we er altijd vanuit dat er de wens is om samen verbinding te maken, immers dan pas kun je een team vormen. Op drie lagen wordt het team uitgedaagd stappen te gaan maken:

  • Kennis; Wat weten wij, en wat weten wij nog niet?
  • Vaardigheden; Wat doen wij samen en wat nog niet?
  • Attitude; Wat willen wij samen doen om te komen tot synergie?

IK en de ander staan hierbij centraal en maken samen "WIJ". Om tot wederzijds respect te komen is het essentieel om de verkregen inzichten aan elkaar te verbinden, het uit te diepen en toe te passen. Door elkaar oprechte aandacht te geven en geweldloos met elkaar te communiceren ontstaat er vertrouwen in elkaar. In het besluitvormingsproces is elkaar niet veroordelen maar samen zoeken naar wat de richting zou kunnen zijn de sleutel tot succes in een top-prestatie cultuur. Moreel en ethisch bewust handelen wordt hierbij niet vergeten. De verkregen inzichten tijdens de training worden altijd vastgelegd in teamafspraken. 

Verbinding zoeken is verbonden zijn...samenwerkt altijd !

Uw investering als team is gebasseerd op marktconforme prijzen. Meer weten, bel of mail. Een maatwerk programma aan de hand van een intake gesprek behoort tot de mogelijkheden.


TERUG NAAR HOME

All rights reserved Datventures & Privacy Policy