Datventures

Buitengewoon Avontuurlijk

De "BIG 5" van Datventures

1.Ben eerlijk.
2.Zorg voor goed overleg.
3.Heb wederzijds respect.
4.Maak heldere afspraken.
5.Samenwerkt altijd.

Onze locatie

Wij hebben een prima thuis locatie gevonden bij proefboerderijKarmijn in Heusden (gemeente Asten, Nrd-Br). Op deze mooie, bosrijke en inspirerende locatie zetten wij jullie graag letterlijk in beweging. Durven jullie het Datventure aan ?

Volg ons op facebook

Sfeerbeelden

Familiedagen

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een familie dag, dan ben je bij Datventures aan het juiste adres. Je kunt bij de Datventures en de Proefboerderij een gezellige en originele familiedag of broers- en zussendag organiseren. Activiteiten voor jong en oud in een compleet arrangement. Het belangrijkste is natuurlijk dat de activiteit geschikt is voor iedereen; jong en oud, man en vrouw.

Bij ons beleef je een gezellige familiedag op een unieke locatie in het groene Oost-Brabantse landschap. Al onze arrangementen hebben de natuur als inspiratiebron. Avontuurlijk bezig zijn, samen koken en bakken, creatief bezig zijn of dieren verzorgen, het kan allemaal. Wij kunnen een deel van de dag invullen, maar ook een compleet dagarrangement voor jullie samenstellen. Een arrangement is mogelijk op alle dagen van de week!

Wil je meer weten over wat we voor jouw familiedag kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee! Voor elk budget en voor elke groep is er een geschikt programma.All rights reserved Datventures & Privacy Policy